Butterdejs snacks med pesto, tomat og mozzarella
Hurtig og super lækker snack. De er både gode til den lille sult, madpakke, skolesnack eller til tapas bordet. Her er fyldet hjemmelavede pesto, tomat og frisk mozzarella. Vær kreativ og ændre lidt på fyldet – det er kun din kreativitet, som sætter grænsen!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt
25-30 min
Arbejdstid
10 min
Antal portioner
8 portioner
Ingredienser
2 friske mozarella kugler
2 tomater
1 rulle butterdej
8 tsk. pesto, her basilikumspesto
1 spsk. seasamfrø
1 spsk. mælk (eller mælke erstatning)
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 220 grader alm. ovn
- Rul butterdejen ud og skær den i 8 lige store firkanter
- Fordel 1 tsk. pesto på hver firkant
- Skær tomater og mozzarella i skiver. Ca. 2 skiver til hver firkant
- Fordel 2 skiver mozzarella og 2 skiver tomat på hver
- Fold to hjørner af butterdejen over hinanden, så de dækker noget af fyldet
- Pensel med mælk og drys sesamfrø ovenpå. Du kan også pensel et æg på toppen.
- Bag i ovnen i ca. 20 min eller til de er kylde på toppen. Fyldet kan godt flyde lidt ud, men det er helt okay.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
kcal pr. portion: 245 kcal
Protein: 7,6g
Kulhydrat: 13,4g
Fedt: 17,2g
Salt: 164mg