Cremede spinatpasta i flødesauce med asparges og hvidløgsmarinerede svinekotelet
Cremede spinatpasta i flødesauce med asparges og hvidløgsmarinerede svinekotelet – rigtig nem og hurtig hverdagsret til de dage, hvor madlavningen skal gå hurtigt.
Til denne opskrift bruger jeg frisk spinatpasta, men du kan sagtens bruge andre typer pasta. Jeg har valg dem, da de bidrager til lidt ekstra grønt i retten. Prøv dig endelig frem med, hvad du lyster. Retten kan også laves med flere eller andre grøntsager, men da asparges er i sæson lige nu, synes jeg det var en lækker tilføjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
20 min
Arbejdstid:
20 min
Antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
500g frisk færdiglavet spinatpasta
100g bacon
2 løg
4 fed hvidløg
4 hvidløgsmarinerede svinekoteletter
250g grønne asparges
3 dl madlavningsfløde, 8%
2-3 dl pastavand
Salt & peber
Fremgangsmåde
- Sæt pasta over og kog dem efter anvisningen på pakken.
- På en pande svitses snittet løg og 2 pressede hvidløg i lidt neutral olie.
- Skær bacon i tynde skiver og svits dem med på panden.
- Si spinatpastaen når den er færdig. Husk at gemme lidt pastavand til flødesaucen.
- Tilsæt derefter madlavningsfløde og pastavand til retten og lade det koge lidt op. Tilsmag med salt og peber.
- I en anden pande svitses asparges og 2 pressede fed hvidløg i lidt neutral olie. Smag til med salt og peber.
- Server asparges på toppen af spinatpastaen og med en udskåret hvidløgsmarinerede svinekotelet på toppen.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
593 kcal pr. stykke
Kulhydrat: 63,1g
Protein: 38,5g
Fedt: 19,7g
Kostfibre: 2,12g
Salt: 708mg