Bagt French toast

Bagt french toast – En rigtig nem og skøn tilføjelse til morgenbordet. Med få ingredienser, som man ofte har i køkkenet, kan du lave en rigtig lækker morgenmad. French toast er helt fantastiske serveret med lidt frisk frugt og sirup på toppen. Du kan også sagtens servere lidt vaniljeskyr til for at tilføje lidt ekstra protein til retten, eller lidt is til de lidt særlige dage. Til denne opskrift har jeg serveret French toast med friske hindbær og skyr, for en lidt sundere udgave. Sundhed har jo mange afskygninger og med denne kombination får du gode fiber, vitaminer og mineraler fra bærerne og en god portion protein fra skyren!
Jeg har brugt brioche toast, men du kan bruge, hvilket som helst brød. Hvis brødet er lidt ekstra tørt er det specielt ideelt, da det suger lidt mere smag til sig.
Find andre lækre morgenmadsopskrifter så som vafler, morgenmads cookies, smoothie og meget andet her.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
25 min

Arbejdstid:
5 min

Antal portioner:
4 portioner

Ingredienser

8 skiver brioche toast, gerne lidt tørt
2 dl mælk/ plantemælk
4 æg
2 tsk. brun farin
2 tsk. hvidt sukker
3 tsk. kanel
0,5 tsk. salt

Topping
200g bær
4 dl skyr

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft.
  2. I en skål blandes mælk/plantemælk, æg, sukker, salt og kanelsukker.
  3. Skær brød i mindre firkanter.
  4. Vent til ovnen er varme. Når den er det, så kan du blande dit brød i æggeblandingen.
  5. Kom derefter hele brødblandingen i et ildfast fad og bag det i 15-20 minutter. Eller ved 180 grader i en airfryer i 10-12 minutter.
  6. Server med vaniljeskyr og friske hindbær.

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

390 kcal pr. portion
Kulhydrat: 43,5g
Protein: 24,7g
Fedt: 12,4g
Kostfibre: 3,25g
Salt: 260mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *