Shredded kylling
Rigtig nem opskrift på lækker saftig kylling på bare 20 minutter. Opskriften kræver minimal indsats og tid. Prøv dig endelig frem med forskellige krydderier. Disse kyllingbryster har jeg brugt italiensk krydderi.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
20 min
Arbejdstid:
4 min
Antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
500g kylling
1 tsk. olie
Salt & peber
Valgfrit krydderi
Fremgangsmåde
- Forvarm din air fryer mens du forbereder kyllingen.
- Dub dine kyllingebryster med et stykke køkkenrulle. Spred derefter lidt olie på alle kyllingebrysterne. Krydder dem med salt, peber og valgfrit krydderi.
- Kom den i din airfryer i 14-16 timutter ved 180 grader. Tjek til den når der er et par minutter tilbage.
Afhængig af størrelsen på dine kyllingebryster, skal de større have lidt længere. - Lad din kylling køle af i 5 minutter, så de holder på saften. Brug derefter to gafler til at rive kyllingen i mindre stykker.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
126 kcal pr. portion.
Protein: 25g
Kulhydrat: 0,8g
Fedt: 2,5g
Kostfiber: 0,6g
Salt: 347mg