Spinatpasta i flødesauce af rejer og champignon

Cremede spinatpasta i sauce af rejer og champignon – rigtig nem og hurtig hverdagsret til de dage, hvor madlavningen skal gå hurtigt.

Til denne opskrift bruger jeg frisk spinatpasta, men du kan sagtens bruge andre typer pasta. Jeg har valg dem, da de bidrager til lidt ekstra grønt i retten. Prøv dig endelig frem med, hvad du lyster. Retten kan også laves med flere eller andre grøntsager, men hvem elsker ikke en god omgang flødesauce med champignon? Vi elsker det ihverfald herhjemme!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
20 min

Arbejdstid:
20 min

Antal portioner:
4 portioner

Ingredienser
500g frisk færdiglavet spinatpasta
500g champignon
2 løg
4 fed hvidløg
200g spinat, frisk
400g friske rejer
3 dl madlavningsfløde, 8%
2-3 dl pastavand
Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt pasta over og kog dem efter anvisningen på pakken.
  2. På en pande svitses snittet løg og 2 pressede hvidløg i lidt neutral olie.
  3. Tilsæt derefter snittede champignon og frisk spinat. Lad det svitse sammen på panden indtil vandet fordamper fra grøntsagerne og de svinder i størrelsen.
  4. Si spinatpastaen når den er færdig. Husk at gemme lidt pastavand til flødesaucen.
  5. Tilsæt derefter madlavningsfløde og pastavand til retten og lade det koge lidt op. Tilsmag med salt og peber.
  6. I en anden pande svitses 2 fed hvidløg med de friske rejer i lidt neutral olie. De skal kun have 3-4 minutter til de skifter farve.
  7. Server hvidløgstegte rejer på toppen af spinatpastaen.

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

487 kcal pr. stykke
Kulhydrat: 61,8g
Protein: 35,7g
Fedt: 9g
Kostfibre: 2g
Salt: 702mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *