Valnøddesandwich med serrano, rucola og frisk mozzarella
Valnøddesandwich med serrano, rucola og frisk rucola – lækker sandwich som tager ingen tid at lave. Lun dit brød og kom fyld i – bums, så er din ret færdig. Denne er fyldt med tomatpesto, humus, rucola, frisk mozzarella, tomat og serrano skinke.
Her kan du sagtens vælge din yndlingspesto og humus eller udskifte dem med dine favorit dressinger. Jeg har valgt pesto og humus sammen, da de giver nogle gode umættede fedttyper og planteprotein fra kikærterne. Lidt ekstra gode ting til kroppen for generel sundhed og forebyggelse af en masse livsstilssygdomme. Valnøddebrødet er også valgt med de førnævnte faktorer i tanken – valnødder med de gode umættede fedttyper og brød med lidt mere fuldkorn for, at tilføre mere fiber i kosten.
Du kan også sagtens lune eller grille dit brød, for at smelte den friske mozzarella, hvis du foretrækker dette eller gerne vil have en lun ret i stedet.
Prøv dig frem med dine yndlingskombinationer 😀
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
10 min
Arbejdstid:
10 min
Antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
1 valnøddebrød
12 skiver serrano skinke
8 cherry tomater
160g mozzarella, light
3 spsk. tomatpesto
3 spsk. humus
Fremgangsmåde
- Skær dit brød i fire lige store stykker. og halver dem på midten. Lun det i ovnen eller i en brødrister, til de er let gyldne og sprøde.
- Smør tomatpesto på den ene halvdel og humus på den anden.
- Skær mozzarella i tynde skiver. Fordel dem på hver sandwich.
- Halver cherrytomater, skyl rucola og fordel dem i sandwicherne.
- Kom 3 skiver serranoskinke i hver sandwich.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
457 kcal pr. portion
Kulhydrat: 46g
Protein: 29g
Fedt: 17g
Kostfibre: 3g
Salt: 582mg