Kyllingsuppe med drop dumplings

Drop dumplings er super lækre og den perfekte comfort food i de kolde tider. De er rigtig nemme at lave – de er som en slags buscuit dog ikke sød, men i stedet for, at de skæres ud og bages i ovnen kommer de ned i suppen og koges med.

Denne opskrift skaber luftige, solide dumplings med kun fire ingredienser. Tilsæt gerne persille eller purløg til blandingen for lidt farve. De er en nem måde at fylde og tilføje komfort til en ret; prøv at tilføje dumplings til kyllingesuppe, oksekødgryderet og meget mere.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
35-45 min

Arbejdstid:
25 min

Antal portioner:
4 portioner

Ingredienser

Drop dumplings
250g hvedemel
4 tsk. bagepulver
2 1/2 dl mælk

Kyllingsuppe
2 gulerødder
1 løg
1 porre
4 kyllingbryst, færdigtilberedt
1/2 dl persille, hakket

2 boullion terninger
2 L vand
eller
700 ml kyllingsuppe og 1,3 L vand

Fremgangsmåde

Drop dumpling

  1. Si hvedemel, bagepulver og salt i en skål.
  2. Tilsæt mælk til melblanding og bland godt. Dejen skal gerne være tyk. Lad det stå et par minutter. Imens går du i gang med kyllingesuppen.

Kyllingsuppe

  1. Opvarm din suppe. Hvis du har suppefond fra at have kogt en hel kylling er det perfekt ellers kan du bruge en boullion og vand.
  2. Skræl gulerødderne. Hak løg, porre og gulerødder i mundrette stykker.
  3. Med en spiseske kommer du en halv spiseskefuld af din dumpling dej ned i suppen. Fortsæt indtil alt dejen er brugt. De skal ca. have 8-10 minutter.
  4. Kom grøntsagerne op i suppen, og lad det simre i 5-6 minutter. Vær sikker på dine dumplings er på toppen af suppen.
  5. Riv dine kyllingbryst med to gafler og tilsæt dem til din supper lige inden servering.
  6. Din suppe er færdig når dine dumplings er færdigkogte.
    Server med hakket persille på toppen.

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

487 kcal pr. portion
Kulhydrat: 59,4g
Protein: 32,5g
Fedt: 11,7g
Salt: 1235mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *