Pulled pork tortillas med avocado creme og spicy salsa

Når jeg har lavet en stor portion pulled pork bruger jeg ofte en del af det til disse lækre tortillas med fyld. Jeg fylder altid mine små tortillas med avocado koriander creme, spicy salsa og ellers det fylde jeg lige er i humør til. De er også super lette at tilpasse til, hvad end man lige har i køleskabet.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
20 min

Arbejdstid:
20 min

Antal portioner:
4 portioner

Ingredienser

8 mini tortillas
4 portioner pulled pork
60g syltede rødløg
120g spidskål

Avocado koriander creme
2 avocadoer
1/2 bundt koriander
50g rødløg
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 spsk. vand
1 fed hvidløg
0,5 tsk. salt

Spicy salsa
350g cherry tomater
1 spsk. olivenolie
1 rød chili
1 spsk. frisk koriander
1/2 rødløg
1 spsk. citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Find den fulde opskrift på Pulled pork her. Opskriften laver 8 portioner. Du skal kun bruge halvdelen her. Resten kan fryses.
  2. Skær spidskål i lange tynde strimler.

    Avocado koriander creme
  3. Tag stenene ud af avocadoerne, skral hvidløg og rødløg.
  4. Kom alle ingredienserne i en minihakker og blend.
  5. Du kan tilføje mere vand, hvis du gerne vil have en mere flydende dressing fremfor en creme konsistens.

    Spicy salsa
  6. Skær cherry tomater, chili, koriander og rødløg i små stykker og kom dem i en skål
  7. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og lad det trække. Salsaen er klar 10 min efter til servering.
  8. Den holder sig også godt i køleskabet op til tre dage.
  9. To tortillas pandekager til hver. Start med avocado koriander creme, så pulled pork, spidskål, spicy salsa og øverst syltede rødløg.

    Tortillas servering
  10. Server hver person 2 bløde små tortillas pandekager, hvor de selv kan bestemme mængden af toppings og pulled pork.

Energifordeling

691 kcal pr. portion
Kulhydrat: 44g
Protein: 42g
Fedt: 38g
Salt: 966mg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *