Super nemme syltede rødløg
Syltede rødløg er super nemme at lave og er lækkert tilbehør til bl.a. burgers, hotdogs, tacos, salat og meget mere.
Det tager kun 5 min at lave dem, og de er klar til brug samme dag. De er klar så snart de er nedkølet og lagen har fået et lyserødt skær. Det tager omkring 3-5 timer.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
3-5 timer
Arbejdstid:
5 min
Antal portioner:
20
Ingredienser
800g rødløg
600 ml varm vand
0,5 dl lager eddike
1 spsk. honning
1 tsk. salt
Fremgangsmåde
- Pil og skær alle løg i tynde skiver. Brug eventuelt et mandolinjern, hvis du har et.
- Bland varm vand, eddike, honning og salt sammen. Sikre dig at honningen og saltet er opløst.
- Kom rødløget i et patentglas og hæld eddike blandingen over. Vær sikker på at alle rødløggene er dækket af væske.
- Sæt glasset i køleskabet i 3-5 timer, så er de klar til brug.
Energifordeling
19 kcal pr. portion
Kulhydrater: 3,8g
Protein: 0,5g
Fedt: 0g
Salt:140mg
One Comment
Pingback: