Saltede mandler

Disse skønne saltmandler er nemme at lave, og er en god tilføjelse til tapas bordet, madpakken eller snackkurven. De er nemme at tage med på farten, og holder sig i lang tid, hvis de ikke bliver spist før 😉 Du kan derfor sagtens lave en stor portion af dem, uden at bekymre dig for holdbarheden på dem.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
50 min

Arbejdstid:
10 min

Antal portioner:
200g – 6 portioner

Ingredienser

200g mandler
2 dl kogende vand
3 spsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Kom 2 dl kogende vand i en skål og tilsæt salten. Rør rundt til salten er opløst i vandet.
  2. Tilføj mandlerne til det kogende vand og lad dem stå i blød i 20 min ca.
  3. Forvarm ovnen på 150 grader.
  4. Dræne mandlerne og placer dem på en bageplade med bagepapir på.
  5. Bag dem i ovnen i 15-20 min.

Energifordeling

197 kcal pr. portion
Kulhydrat: 0,2g
Protein: 6,9g
Fedt: 17,7g
Salt: 5249mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *