Spicy salsa

Det er rigtig simpelt at lave sin egen salsa, men det gør en kæmpe forskel for smagsoplevelsen.

Lækre solmodne tomater, friske krydderurter og en god chili er de tre hovedelementer i opskriften – alt andet kan ændres efter behov og smag. Du kan tilføje mindre chili for, at den er børnevenlig eller, hvis du ikke er til stærk mad. Hvis koriander heller ikke lige er din smag, kan disse også undlades, men de giver et frisk element til retten. Prøv dig frem.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
20 min

Arbejdstid:
10 min

Antal portioner:
4 portioner

Ingredienser

350g cherry tomater
1 spsk. olivenolie
1 rød chili
1 spsk. frisk koriander
1/2 rødløg
1 spsk. citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skær cherry tomater, chili, koriander og rødløg i små stykker og kom dem i en skål
  2. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og lad det trække. Salsaen er klar 10 min efter til servering.
    Den holder sig også godt i køleskabet op til tre dage.

Energifordeling

65 kcal pr. portion
Kulhydrat: 7,2g
Protein: 1,4g
Fedt: 3,7g
Salt: 349mg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *