Mango og edamamebønner salat
Mangosalat – lækker, cremede og mættende salat, som den perfekte tilføjelse til fiskeretten eller kødretten. En rigtig lækker sommersalat, også som god tilbehør til grill menuen. De friske krydderurter gør en stor forskel til at gøre en salat spændene – denne indeholder friske koriander, som giver friskhed til salaten og er en perfekt kombination til den søde mangofrugt.
Herhjemme elsker vi at bruge mangosalaten som topping til vores tacos med shredded kylling, salsa og majs tortilla. Kyllingen er fra denne opskrift.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
15 min
Arbejdstid:
15 min
Antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
1 mango
1 avocado
1/2 rødløg
200g edamamme bønner
200g agurk
2 spsk. frisk koriander
Salt & peber
Fremgangsmåde
- Skær mango, avocado og agurk i mundrette terne. Skær rødløg i mindre tynde skiver.
- Hak koriander fint.
- Bland alle grøntsagerne og frugt i en skål. Vend koriander deri og tilsmag med salt og peber.
Hvis du ønsker et lille spicy twist kan du tilsætte lidt fintsnitte chili.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
149 kcal pr. portion
Kulhydrat: 14,6g
Protein: 7,7g
Fedt: 6g
Salt: 230g