Protein vafler
Protein vafler – nemme og gode vafler, som jeg har ernæringsforbedret en lille smule ved at tilsætte ekstra protein til dejen. Server dem med frisk frugt, bær, nødder, skyr eller sirup. Spis vaflerne til morgenmad, aftensmad til dessert eller som en lille snack.
Alt du skal bruge er et vaffeljern og lidt tålmodighed. Perfekt tilføjelse til brunch bordet!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
30 min
Arbejdstid:
20 min
Antal portioner:
14 portioner
Ingredienser
200g hvedemel
50g vanilje protein pulver
1 æg
2 dl minimælk
3 dl vand
1 spsk. sukker
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. salt
Kokosolie/ smør til bagning
Fremgangsmåde
- Bland alle de våde ingredienser sammen. Smelt smøret og tilsæt det.
- Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og rør det sammen. Tilsæt det lidt af gangen og rør sammen med en elektrisk pisker.
- Varm vaffeljernet godt op inden du kommer dej deri.
- Kom ca. 1 dl dej til hver vaffel – brug kokosolie eller smør mellem hver portion til at smøre vaffeljernet. Bag indtil de er gyldne og sprøde.
Server med frisk frugt, nødder eller skyr.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
136 kcal pr. portion
Kulhydrat: 13,7g
Protein: 4,9g
Fedt: 6,8g
Salt: 96mg