Pizza med serrano og rucola
Pizza med serrano og rucola – en lækker klassikere og altid et hit!
Pizzadejen er denne, som bare giver en super lækker, sprød og velsmagende dej. Det gør en stor forskel, at dejen smager godt. Hvis ikke du har en pizzaovn, kan du sagtens bruge en pizzasten eller pizzastål, som er godt opvarmet i ovnen først. Skru gerne så højt op for varmen, som ovnen kan gå, da det skaber den bedste skorpe.
Prøv dig endelig frem med forskellige typer af fyld!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
10-20 min
Arbejdstid:
10 min
Antal portioner:
6 skiver
Ingredienser
1 pizza dej
Topping
4 skiver serrano
20g rucola
20g rødløg
1/3 frisk mozarella kugle
1/2 tsk. tørrede oregano
20g frisk parmesan
Tomatsauce
1/4 dåse mutte tomater
2 spsk. basilikum, frisk hakket
Salt & peber, friskkværnet
1/2 tsk. olivenolie
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen på højeste grader mulig og pizzaovnen på 450 grader i toppen og 350 grader i bunden.
Tomatsauce
- Bland multi tomater, hakket frisk basilikum, olivenolie, salt og peber.
Pizza samling
- Form dejen til en rund pizza.
- Spred tomatsauce på bunden efterfulgt af revet parmesan ost og tørrede oregano.
- Kom rødløg og frisk mozzarella i skiver på.
- Bag pizzaen i ovnen til den har en gylden skorpe med smeltede ost.
- Server pizza med serrano skinke og rucola på toppen.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
Hele pizzaen: 1048 kcal
174 kcal pr. skive
Kulhydrat: 131/ 21,8g
Protein: 66/ 11g
Fedt: 30/ 5g
Salt: 2110/ 351mg