Sundere amerikanske pandekager med skyr
Lækre luftige amerikanske pandekager, men en lidt sundere variation. Hvem elsker ikke det?
Du kan med fordel erstatte den neutrale skyr med en vanilje udgange, for at få lidt sødere pandekager, men også en mere intens vaniljesmag.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
20 min
Arbejdstid:
20 min
Antal portioner:
2 portioner
Ingredienser
2 æg
1 spsk. sukker
1,2 dl mælk
285g skyr, natural
120g hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
1/2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
Fremgangsmåde
- Bland æg, vanilje, skyr og mælk sammen til en luftig blanding.
- Tilføj hvedemel, sukker, salt og bagepulver til blandingen og fix godt sammen.
- Bag på en pande på middel-lav varme. Kom lidt smør eller kokosolie på panden til stegning. Kom en ca. 1 dl dej på pande og giv dem til der kommer små bobler på toppen. Vend dem om og giv dem ca. 1 min mere. De skal ikke have ligeså lang tid på den anden side, som den første.
- Fortsæt til alt dejen er opbrugt.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
449 kcal pr. portion
Protein: 27,7g
Kulhydrat: 65,5g
Fedt: 7,6g
Kostfiber: 2,78g
Salt: 1166mg