Surdejsbrød med æg, avocado og tomat

Surdejsbrød med æg, avocado og tomat – sprød, cremede og frisk kombination af toppings på et lækkert stykke surdejsbrød. Den perfekte morgenmad eller tilføjelse til ethvert brunch bord.

Du kan sagtens købe dit surdejsbrød ved din lokale bager, men også lave det selv. Opskriften på surdejsbrøddet jeg har brugt til denne er her. God fornøjelse!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
10 min

Arbejdstid:
10 min

Antal portioner:
1 portion

Ingredienser

1 skive surdejsbrød
35g avocado (ca. 1/2 avocado)
30g tomat, i tern
1 æg, kogt
Salt, peber og chiliflager

Fremgangsmåde

  1. Rist surdejsbrødet til det er gyldent og sprødt.
  2. Mos avocado på surdejsbrødet med en gaffel, top med æg skåret i skiver og tomat i tern.
  3. Top med salt, peber og chiliflager.

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

333 kcal pr. portion
Kulhydrat: 29g
Protein: 18g
Fedt: 17g
Salt: 405mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *