Græsk inspireret salat med tun
Denne græske inspireret salat er perfekt som det hele måltid. Du får alle de skønne kvaliteter fra den græske salat som vi kender den – bare med et lille twist. Her får du også sprødheden fra tomaterne, agurken og rødløget med lækre oliven. Oveni får du protein, fiber og en god kilde til de vigtige fedtsyrer fra både tun og quinoa. Det gavner både mætheden og din fordøjelse, så der er rig mulighed for at nyde den med god samvittighed.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
15 min
Arbejdstid:
15 min
Antal portioner:
2 portioner
Ingredienser
2 dåser tun
100g snitte grønkål
300g kogt quinoa
40g rødløg
160g cherry tomater
180g agurk
90g kalamata oliven
1 spsk. citronsaft
60g Creme fraiche dressing
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skær agurk, tomat, rødløg og grønkål i mindre stykker.
- Dræn tun og tilføj salt, friskkværnet peber og citronsaft og bland godt.
- Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål.
Server med dressing ved siden af.
Energifordeling
485 kcal pr. portion
Protein: 45,9g
Kulhydrater: 31,9g
Fedt: 16,3g
Salt: 1405 mg