Cremede pasta med champignon, bacon og broccoli

Cremede pasta med champignon, bacon og broccoli – den perfekte pastaret til champignon elskeren. Tilsæt gerne andre typer af svampe for at få en mere dynamisk ret.
Jeg bruger hvidpeber for at give en mere fyldig og varm smag, men du kan sagtens bruge almindelig sort peber.

Tip: brug godt med salt i pastavandet. 1 1/2 spsk. salt, så det smager som havvandet. Det er vigtigt for at give smag til selve pastaen.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
20 min

Arbejdstid:
20 min

Antal portioner:
4 portioner

Ingredienser

400g pasta, valgfri
200g røget bacon
1 løg
2 fed
300g broccoli
250g champignon
3 dl pastavand
1 dl madlavningsfløde 7%
100g flødeost
Salt & hvidpeber

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til pasta og kog efter anvisning på pakken. Kom godt med salt i pastavandet.
  2. Skær bacon og løg i tern. Broccoli og champignon skæres i mundrette stykker.
  3. Steg bacon på en pande ved middelvarm indtil de næsten er gyldne. Tilsæt løg og hvidløg.
  4. Lad det stege sammen til løgene er gyldne og tilsæt derefter champignon og broccoli.
  5. Når vandet er fordampet fra champignon tilsættes flødeost og madlavningsfløden.
  6. Når du sier vandet fra pastaen skal du gemme 3 dl pastavand.
  7. Tilsæt pastavand og tilsmag med salt og hvidpeber. Tilsæt derefter pastaen og lad det simre sammen i 2 min.

    Server med lidt revet ost på toppen.

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

631 kcal pr. stykke
Kulhydrat: 69,2g
Protein: 23,2g
Fedt: 27,7g
Kostfibre: 5,43g
Salt: 82mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *