Protein bananpandekager uden tilsat sukker
Protein bananpandekager med frisk frugt – Herhjemme spiser vi ofte disse lækre protein bananpandekager. De er super nemme at lave og en god opskrift at få brugt de modne bananer på. Der er tilføjet lidt protein til pandekagerne for, at gøre dem til et fuldt måltid, som indeholder alle makronæringsstofferne.
De kan sagtens laves i større portioner og fryses ned. De er super nemme som en snack eller til madpakken! Opskriften giver ca. 12 bananpandekager.
Toppingen står man helt selv får – om sommeren er vi glade for frisk frugt, nødder og skyr dertil eller med peanutbutter, ahornsirup, kokosmel og mango. Det er det nemme ved opskriften. Den kan tilpasses til alles ønsker.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
25 min
Arbejdstid:
25 min
Antal portioner:
2 portioner
Ingredienser
2 dl havregryn
2 æg
2 bananer, modne
30g vanilje proteinpulver
1 tsk. vaniljekorn (eller 2 tsk. vaniljesukker)
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Topping
Frisk frugt, bær, skyr, nøddesmør eller ahornsirup
Fremgangsmåde
- Blend havregryn i en blender eller minihakker til det får en melet konsistens.
- Tilsæt de modne bananer og æg, og blend indtil massen har en ensartet konsistens.
- Bland vanilje proteinpulver, salt, vanilje og bagepulver til blandingen og bland godt sammen.
- Opvarm en pande må middel-lav varme.
- Kom ca. 1/2 dl dej til hver pandekage. Giv pandekagerne ca. 2 minutter på den første side og 1 minut på den sidste.
Hvis de bliver for mørke inden de er klare til at blive vendt er temperaturen for høj.
Server med frisk frugt, bær eller lidt skyr til.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
357 kcal pr. portion
Protein: 25,7g
Kulhydrat: 44,2g
Fedt: 8,6g
Kostfiber: 4,48g
Salt: 380mg