Sundere havre banankage

Svampet, sød og nem banankage på bare 35 min. Den er perfekt til at bruge de modne bananer, man ikke når at spise i løbet af ugen. Det tager højst 5 min at blande alle ingredienserne sammen og, så er det bare at vente på den er færdigbagt.
Opskriften er uden raffineret sukker, rig på kostfibre og et godt sundt alternativ til den sukkerholdige almene kage – uden at gå på kompromis med smagen!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
35 min
Arbejdstid:
5 min
Antal portioner:
8 portioner
Ingredienser
2 æg
2 modne bananer
60g hvedemel
100g havregryn
2 spsk. kokosolie
2 spsk. ahornsirup
2 spsk. havremælk/ mælk
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
60g mørk 70% chokolade
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Mos de to modne bananer i en skål
- Bland alle våde ingredienser ned i skålen med bananerne
- Bland alle de tørre ingredienser sammen og bland resten sammen.
- Hak chokoladen i små stykker og bland dem sammen.
- Kom kagen i ovnen og giv den mellem 25-30 min.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
216 kcal pr. portion
Protein: 10,4g
Kulhydrater: 57,5g
Fedt: 17,4g
Salt: 436mg
