Bruschetta med ovenbagte tomater og burrata
Så simpelt – så godt! Lækker sprøde smørstegt bruschetta toppet med hvidløg, bagtetomater, burrata og frisk basilikum. Det er en skøn smagsoplevelse med få gode ingredienser. Denne opskrift er et lille tvist på den traditionelle bruschetta med tomat.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
50 min
Arbejdstid:
10 min
Antal portioner:
2 portioner
Ingredienser
4 skiver brød (eventuelt vores grydebrød)
1 burrata
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
Bagte tomater
2 fed hvidløg
400g cherry tomater
1 spsk. olivenolie
Salt & peber
Frisk basilikum
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 150 grader.
- Kom tomater, 2 pressede fed hvidløg, 1 spsk. olivenolie, salt og peber i et ovenfastfad. Giv tomaterne 30 min. til de er bløde.
- Opvarm en pande og rist brødet i smør, så de er gyldne på begge sider.
- Skær et stykke hvidløg over og gnid det på det smørristede brød.
- Bland burata sammen med salt og peber. Smør det på det smørristede brød og top med de bagte tomater og frisk basilikum.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
546 kcal pr. portion
Protein: 13g
Kulhydrat: 48g
Fedt: 32g
Salt: 984mg