Cremede kylling og chorizo pasta
En virkelig god og virkelig nem pastaret med kylling og chorizo. Den er perfekt til en nem aftensmad, fordi den tager under 30 minutter og nemt kan tilpasses til familien præferencer eller, hvad man har i køleskabet. Du kan nemt erstatte spinaten med andet grønt eller tilføje flere grøntsager til retten. Brug hvad du har i grøntsagsskuffen!
Hvis du vil sparre lidt på kalorierne kan du bruge madlavningsfløde i stedet for den fuldfede udgave.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
20 min
Arbejdstid:
20 min
Antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
400g valgfri pasta
500g kylling bryst
100g chorizo
2 mellem løg
250g spinat
2 spsk. tomatpure
4 fed hvidløg
2 dl fløde
1 1/2 dl pastavand
40g parmesan ost
1 tsk. salt
1 tsk. peber
Fremgangsmåde
- Sæt vand over til pasta
- Skær løgnene i halve og derefter skiver. Hak hvidløg.
- Sorte løg og hvidløg på en lun lande med olie.
- Skær kyllingen i mundrette stykker og chorizo i skiver. Steg kyllingen på panden. Kom chorizo skiver i når kyllingen næsten er færdigstegt.
- Svits tomatpureen på panden kort med alt andet, så den bitre smag forsvinder. Tilføj derefter piskefløden og lad det simre i et par minutter.
- Når pastaen er færdig sigtes de. Husk at gemme 1 1 /2 dl af vandet til retten.
Tilføj pastavandet og spinat til retten. - Kom pastaen i når spinaten er inkorporeret i sovsen. Krydder med salt og peber.
- Tilføj pastaen og vend det hele sammen.
Server med revet parmesan på toppen.
Velbekomme & god fornøjelse
Energifordeling
833 kcal pr. portion
Kulhydrater: 77,5g
Protein: 54,6g
Fedt: 32,5g5
Kostfibre: 7,28g
Salt: 880mg