Brombærcrumble med kokos

Nem og lækker crumbletærte med brombær på bare 30 minutter.

Lækker brombærtærte med dejlig kokoscrumble på toppen. Du kan bruge friske brombær når de er i sæson, og frosne brombær når de ikke er i sæson. Andre bær eller flere typer sammen er også en lækker kombination. Den er så nem og hurtig at lave, og bliver hurtigt vanedannede!

Server den lun med vaniljeis, creme fraiche eller flødeskum.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
30 min

Arbejdstid:
10 minutter

Antal portioner:
8 portioner

Ingredienser

Crumble dej
125g hvedemel
30g kokosmel
100g smør, kold
75g sukker
1 tsk. vaniljesukker

Brombær
250g brombær
25g sukker
2 spsk. marizena
2 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 200 grader.
  2. Brombær, sukker, maizena og vaniljesukker vendes sammen i en skål.
  3. I en anden skål blandes hvedemel, kokosmel, sukker og vaniljesukker. Tilsæt kold smør i små tern og smuldre det til mindre stykker i dejen.
  4. Fordel ca. 2/3 I bunden af en 20 cm form med bagepapir. Derefterfordeles brombær blandingen og til sidste af crumble dejen på toppen.
  5. Bag midt i ovnen i ca. 20 minutter.

    Server med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche.
    Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

254 kcal pr. portion
Kulhydrat: 31,6g
Protein: 2,2g
Fedt: 13,1g
Kostfibre: 2,9g
Salt: 60mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *