Pizza med to slags pepperoni

Pizza med to typer pepperoni – en god klassiker med forskellig typer pepperoni for at give en lækker smags variasion og krydderi!

Pizzadejen er denne, som bare giver en super lækker, sprød og velsmagende dej. Det gør en stor forskel, at dejen smager godt. Hvis ikke du har en pizzaovn, kan du sagtens bruge en pizzasten eller pizzastål, som er godt opvarmet i ovnen først. Skru gerne så højt op for varmen, som ovnen kan gå, da det skaber den bedste skorpe.

Prøv dig endelig frem med forskellige typer af fyld!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
10-20 min

Arbejdstid:
10 min

Antal portioner:
6 skiver

Ingredienser

1 pizza dej

Topping
12 skiver pepperoni
4 skiver salchichón
20g rødløg
1/3 frisk mozarella kugle
1/2 tsk. tørrede oregano
20g frisk parmesan

Tomatsauce
1/4 dåse mutte tomater
2 spsk. basilikum, frisk hakket
Salt & peber, friskkværnet
1/2 tsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen på højeste grader mulig og pizzaovnen på 450 grader i toppen og 350 grader i bunden.

Tomatsauce

  1. Bland multi tomater, hakket frisk basilikum, olivenolie, salt og peber.

Pizza samling

  1. Form dejen til en rund pizza.
  2. Spred tomatsauce på bunden efterfulgt af revet parmesan ost og tørrede oregano.
  3. Kom rødløg og frisk mozzarella i skiver, salchichón og pepperoni.
  4. Bag pizzaen i ovnen til den har en gylden skorpe med smeltede ost.
  5. Server pizza med serrano skinke og rucola på toppen.

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

Hele pizzaen: 1029 kcal

171,5 kcal pr. skive
Kulhydrat: 130/ 21,6g
Protein: 48/ 8g
Fedt: 35/ 5,8g
Salt: 2506/ 417,7mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *