Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies – denne opskrift er I min meaning den perfekte kombination af en sprød ydre og en sød og chewy kerne! Endnu bedre er at de er hurtige at lave. De kræver kun 10 minutters arbejde, lidt tid på køl og derefter 15 minutter i ovnen.

Du kan sagtens tilføje nødder, tørrede frugt eller lign. I denne cookies har jeg brugt mørkt chokolade, men du kan sagtens bruge mælke chokolade, hvid chokolade eller, hvad du lige har derhjemme i skabet. En kombination af chokolader er også altid lækkert! Prøv dig endelig frem – og husk at tagge mig, så jeg kan se dine flotte chocolate chip cookies 😀

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
1 t 25 min

Arbejdstid:
10 min

Antal portioner:
30 portioner

Ingredienser

300g brun farin
200g sukker
200g smør
50g smagsneutral olie
350g hvedemel
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
220g chokolade

Fremgangsmåde

  1. Bland brun farin, sukker, smør, vaniljesukker og olie sammen og pisk det godt luftig.
  2. Bland et æg i af gangen.
  3. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en anden skål og tilsæt lidt efter lidt.
  4. Tilsæt til sidst chokolade knapper eller hakkede chokolade.
  5. Stil dejen på køl i minimum 1 time.
  6. Forvarm ovnen til 190 grader.
  7. Fordel den kolde cookiedej i 30 lige store kugler. Fordel dem 3 bageplader med god afsted imellem, da de flyder ud og bliver store.
  8. Bag cookies I 13-15 minutter.
    Lad dem køle lidt af før de nydes.

    Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

225 kcal pr. stk.
Protein: 1,9g
Kulhydrat: 30,1g
Fedt: 10,4g
Kostfiber: 0,43g
Salt: 60mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *