Breakfast cookies

Opbevar dine breakfast cookies I køleskabet, da de indeholder banan eller æblegrød. De kan holde sig i køleskabet i minimum 1 uge. Ellers frys med ned, hvor deres holdbarhedstid ca. er 6 måneder.

Denne opskrift kan man godt kalde for basis opskriften. Du er derfor velkommen til at bland forskellige mix-ins i opskriften så som chokolade, tørrede frugt og nødder. Du kan også sagtens tilføje krydderier så som kanel.
Hvis ikke du er til proteinpulver kan du sagtnes undlade det fra opskriften. Jeg har valgt at inkludere det, da det giver en mere velafbalanceret ernæringsværdi.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
20-25 min min

Arbejdstid:
10 min

Antal portioner:
10 stk.

Ingredienser

Basis
5 dl havregryn/ glutenfri havregryn
3 banan, modne
50g peanutbutter
40g vanilje protein pulver
30g honning/ ahornsirup/ dadelsirup mm.
0,5 tsk salt

Mix-ins
Valgfrit: chokolade, nødder, tørrede frugt mm.

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 180 grader.
  2. Tilsæt havregryn, most bananer, peanutbutter, kanel, proteinpulver, honing, salt og kanel i en røreskål og bland godt sammen.
  3. Fold dine foretrukne mix-ins, hvis du vil tilføje noget yderligere som tørrede frugt, chokolade mm.
  4. Brug en spiseske til at forme dine cookies, placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og mas dem lidt flade.
  5. Bag dem i 10-12 minutter i ovnen eller til de er gyldne på toppen.
  6. Tag dine breakfast cookies ud af ovnen og lad dem køle af.

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

158 kcal pr. portion
Kulhydrat: 22g
Protein: 7,4g
Fedt: 4g
Salt: 65mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *