Blinis med fire slags fyld

Blinis med fire slags fyld – den perfekte amuse, forret eller tilbehør til et tapas bord. Denne opskrift er lavet som en hovedret til 4 personer, men kan sagtens bruges som en lille forret eller hapser inden et hovedmåltid.

Jeg har valgt fire forskelligt slags fyld til denne opskrift, men der er så mange valgmuligheder! Som fisk valgte jeg hellefisk i stedet for den meget traditionelle laks og kaviar i stedet for stenbiderrogn. Rødløg og friske krydderurter er altid et must, da det virkelig gør en forskel! Frisk timian og friske ramsløg blev topping i denne omgang. Timian var overraskende lækkert med natural flødeostost og serranoskinke! Jeg har brugt frisk ramsløg, da de er i sæson lige nu, men du kan sagtens bruge dild, purløg eller basilikum.
Server med et lille glas champagne, som komplimenterer fisk og skaldyr. Det er selvfølgelig ikke et must, men en lækker lille bonus – specielt hvis det er til weekenden eller et selskab.

Prøv dig endelig frem med forskelligt fyld – chorizo, laks, syltede rødløg, rejer, avocadocreme og meget andet er gode valgmuligheder!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
15 min

Arbejdstid:
15 min

Antal portioner:
4 portioner

Ingredienser

32 blinis
150g krabbesalat
90g hellefisk
4 skiver serranoskinke
100g stenbiderrogn/ kaviar
2 spsk. grøn pikant
4 spsk. neutral flødeost
1 rødløg
Frisk timian
Frisk ramsløg

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader og lun dine blinis i 5 minutter, så de bliver en lille smule sprøde.
  2. Imens snittes rødløg, timian og ramsløg fint til topping.
  3. Kom ca. 1 tsk. flødeost på 16 af blinis, grøn pikant på 8 stk. og undlad flødeost på de sidste 8 stk.
  4. Blinis uden flødeost skal have krabbesalat på toppet med rødløg og frisk ramsløg.
  5. Blinis med grøn pikant skal toppes med serranoskinke, rødløg og frisk timian.
  6. 8 blinis med neutral flødeost skal toppes med stenbidderrogn/ kaviar og rødløg.
  7. De sidste 8 blinis med flødeost skal toppes med hellefisk, rødløg og frisk ramsløg.

    Server med et koldt glas hvidvin eller champagne. Eller danskvand til den alkoholfrie version 😉

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

475 kcal pr. portion
Kulhydrat: 29g
Protein: 20,7g
Fedt: 29,9g
Salt: 1290mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *