Picnic pastasalat med pesto

Picnic pastasalat med pesto – perfekt til at tage med på farten, til den hurtige aftensmad eller til grillaftenen. Hvad kalder mere på sommer, sol og rose på terrassen end pastasalat og grillaften?

Denne pastasalat indeholder alt godt fra sæsonens grøntsager; grønne asparges, grønne ærter, tomat, forårsløg og feta med kylling som protein. Dressing er helt simpel i denne – rød tomatpesto og lidt sprødt i form af græskarkerne på toppen 😉 Så simpel og samtidig så lækkert!

Pastasalaten kan stå som sin egen hovedret, men kan også være tilbehør til andet.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
25 min

Arbejdstid:
15 min

Antal portioner:
4 portioner

Ingredienser

400g pasta
3 kylling bryst
200g grønne ærter
200g asparges
4 forårsløg
250g cherry tomater
100g feta
100g tomatpesto
15g græskarkerne
Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til pasta og kåg det efter anvisning på pakken.
  2. Skær kylling i mundrette stykker og steg på en varm pande med lidt neutral olie. Krydder med salt og peber. Hvis du lader dem få en god stegeskorpe smager de af mere.
  3. Imens skæres grøntsager i mindre stykker og frosne ærter kommes i vandt til at tø op.
  4. Skær feta i små firkanter og kom i salten til sidst.
  5. Bland alle ingredienser sammen i en skål og bland med tomatpesto.

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

653 kcal pr. portion
Kulhydrat: 82,2g
Protein: 43,9g
Fedt: 16,1g
Kostfibre: 11,6g
Salt: 270mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *