Pulled pork tacos

Pulled pork taco – en at de bedste typer tasos, hvis du spørg mig. Taco tuesday anyone? 😀

De er så lækre, saftige og krydret. Alt hvad man kunne ønske sig. Jeg har både lavet hjemmelavede gucamole og salsa – det kan altså bare noget og kræver ikke meget ekstra arbejde, men er hele indsatsen værd! Find opskriften på den pulled pork jeg har brugt her. Den er bare lidt mere lækker, hvis du selv laver den, hvis du spørg mig. Det er rigtig nemt og du kan selv bestemme, hvor krydret, stærk eller mild din pulled pork skal være.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
30 min

Arbejdstid:
20 min

Antal portioner:
4 portioner

Ingredienser

12 taco skaller
4 portioner pulled pork (færdiglavet, 500g ca.)
1/4 spidskål

Guacamole
2 avocadoer
1/2 bundt koriander
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
2 tsk. citronsaft
Salt og peber

Spicy tomatsalsa
350g cherry tomater
1 spsk. olivenolie
1 rød chili
1 spsk. frisk koriander
1/2 rødløg
1 spsk. citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl og snit dit spidskål fint.
  2. Varm din pulled pork. Imens laves tomatsalsa og guacamole.

Spicy tomatsalsa

  1. Skær cherry tomater, chili, koriander og rødløg i små stykker og kom dem i en skål
  2. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og lad det trække. Salsaen er klar 10 min efter til servering.
  3. Den holder sig også godt i køleskabet op til tre dage.
  4. To tortillas pandekager til hver. Start med avocado koriander creme, så pulled pork, spidskål, spicy salsa og øverst syltede rødløg.

Guacamole

  1. Snit rødløg, hvidløg og koriander fint.
  2. Pil og mos avocadoerne i en skål.
  3. Tilsæt citronsaft, hvidløg, rødløg og koriander. Tilsmag med salt og peber.
  1. Lun dine taco skaller i ovnen efter anvisning på pakken.
  2. Fyld derefter dine tacos med sprødt spidskål, krydret pulled prork, spicy tomatsalsa og top med cremede guacamole.

Velbekomme & god fornøjelse!

Energifordeling

512 kcal pr. portion
Kulhydrat: 40,6g
Protein: 27,8g
Fedt: 27,7g
Fiber: 7,7g
Salt: 2626mg

Makrofordeling

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *