Vintersalat med granatæble, feta og saltede mandler
Denne vintersalat med grønkål, granatæble, feta, saltede mandler og rødløg smager skønt og har en god crunch. Salaten er en skøn tilbehørs ret, som passer rigtig godt til forskellige retter – alt fra fisk, kødretter, lasagne mm.
Salaten indeholder alt godt, så der både er sprødhed, frisk sennepsvinaigrette og cremet feta.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
10 min
Arbejdstid:
10 min
Antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
250g grønkål, snittet
100g granatæble kerner
150g feta
30g saltede mandler
1 rødløg
Sennepsvinaigrette:
1 spsk sennep
1 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike/citronsaft
1 tsk honning
Salt & peber
Fremgangsmåde
- Snit grønkål, rødløg og skær feta i mindre stykker. Grov hak saltede mandler.
- Bland alle ingredienserne sammen til sennepsvinaigrette og smag til med salt og peber.
- Bland sennepsvinaigrette og snittet grønkål sammen og mix med hænderne. Masser dressingen med kålen.
- Bland alle andre ingredienserne sammen i en skål skål.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
217 kcal pr. portion
Protein: 9,3g
Kulhydrat: 10,5g
Fedt: 14,7g
Kostfiber: 3,7g
Salt: 3224mg