Bagt gnocchi i tomatsauce

Bløde og cremede kartoffel gnocchi I krydret tomatsauce og smeltede mozzarella. Perfekt comfort food til både en hverdag eller weekend. Har du ikke prøvet at lave gnocchi før, er dette den perfekte nybegynder ret. Lækker italiensk vegetarret!

Denne ret er med kartoffel gnocchi, men kan også laves med ricotta gnocchi.

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.

Tid i alt:
30 min

Arbejdstid:
15 min

Antal portioner:
12 stk

Ingredienser

700g gnocchi
1 løg
3 fed hvidløg
4,5 dl grøntsagsboullion
1 tsk. tørret rosmarin
1 tsk. chiliflager
100g cherry tomater
1 spsk. frisk basilikum
1 squash, revet
50g soltørrede tomater
1 spsk. olivenolie eller olie fra soltørrede tomater
1 dåse hakkede tomater
125g ricotta
125g frisk mozzarella
50g parmesan
Salt og peber

Tilbehør
Frisk revet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Hak og saute løg i olie.
  2. Hak hvidløg, basilikum, soltørrede tomater og riv squash på den groveste side.
  3. Tilsæt hvidløg, basilikum, soltørrede tomater, squash, hakkede tomater, cherry tomater og boullion. Lad det koge sammen ved middelvarme. kom chiliflager og rosmarin deri og tilsmag med salt og peber.
  4. Kom derefter gnocchi og ricotta i tomatsaucen og rør det forsigtigt sammen.
  5. Kom tomatsaucen over i et ildfast fad. Skær den friske mozzarella i stor stykker og fordel dem på toppen med revet parmesan.
  6. Bag gnocchi I ca. 20 minutter ved 200 grader til den er gylden på toppen.
    Server med parmesan på toppen.

    Velbekomme & god fornøjelse

Energifordeling

634 kcal pr. stykke
Kulhydrat: 89g
Protein: 22g
Fedt: 21g
Kostfibre: 4g
Salt: 831mg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *