Pulled pork burger med slaw
Pulled pork burger med slaw – rigtig lækker burger med krydret pulled pork. Serveret med fries og en salat til. Denne opskrift er en nem og hurtig en af slagsen til de travle hverdagsaftener. Den kræver dog, at du allerede har forberedt pulled pork tilgængelig. Find opskriften på den pulled pork jeg brugte her. Denne opskrift laver dobbelt portion af, hvad du skal bruge til denne ret, så resterne fryser jeg altid ned, så der er til en ekstra gang aftensmad. Du kan også købe en færdiglavet slags, hvor du blot skal opvarme den, og så er den klar til brug.
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge med på de andre sociale platforme, hvor jeg både deler flere opskrifter fra det søde og saltede køkken. Derudover kommer der også tips om en sund livsstil, ernæringsviden og andre guldkorn. Du kan følge mig på instagram, hvor jeg også poster, når der kommer nye opskrifter, så du ikke misser en ny opskrift.
Tid i alt:
20 min
Arbejdstid:
10 min
Antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
400g pulled pork
200g gulerod
200g spidskål/ hvidkål
40g mayo, light
2 tsk. dijon sennep
2 tsk. ketchup
0,5 tsk. citronsaft/ æble eddike
4 brioche burger boller
400g curly fries
Fremgangsmåde
- Opvarm ovn eller airfryer til 200 grader. Giv dine fries 20-25 minutter.
- Imens rives gulerødder og spidskål snittes fint.
- Bland mayo, dijon sennep, ketchup og citronsaft i en skål og bland det godt.
- Kom de revne gulerødder og spidskål deri.
- Opvarm pulled pork og burger bollerne.
- Kom et par skefulde pulled pork på bunden af din burgerbolle, så hjemmelavede slaw og top med burgerbolle. Du kan eventuelt tilføje syltede rødløg eller agurk.
- Server med fries og dyppelse.
Velbekomme & god fornøjelse!
Energifordeling
594 kcal pr. stykke
Kulhydrat: 65g
Protein: 24,5g
Fedt: 25,6g
Kostfibre: 1g
Salt: 1370mg